Tomaszek, a lepe jej przykleiłes na dupci ?? :diabelski_usmiech
Skoda Octavia face-lifting - pierwsze zdjęcia i informacje
Zwiń
X
-
Byłem dzisiaj w salonie Skody w Łodzi, z litości nie powiem w którym. Mimo,że kilkanaście minut kręciłem się wśród wystawionych samochodów, a ilośc personelu na salonie (boże co oni tam robią?) kilkakrotnie przewyższała ilośc potencjalnych klientów, nikt się mną nie zainteresował.
W końcu sam podszedłem do sprzedawcy, zerwał się ochoczo, ale na pytanie o O2FL zrobił minę jakby mu zęba wyrywali i wydukał, że będą ją mieli nie wcześniej jak w grudniu.
Przy takim podejściu nic dziwnego że Skoda musi zatrzymywac produkcję bo samochody się nie sprzedają.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kaesByłem dzisiaj w salonie Skody w Łodzi, z litości nie powiem w którym. Mimo,że kilkanaście minut kręciłem się wśród wystawionych samochodów, a ilośc personelu na salonie (boże co oni tam robią?) kilkakrotnie przewyższała ilośc potencjalnych klientów, nikt się mną nie zainteresował.była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
ale w Skodzie chyba tak ma być, mnie na przykład wk@#wia jak nie można się spokojnie rozejrzeć bo nachalny sprzedający od razu cię obskakuje.
poogladam, poprzymierzam się to sam zapytam (i wtedy okaże się że nie mogę nic kupić )saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaale w Skodzie chyba tak ma być,była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JasiekZamieszczone przez szkodanie wiem, może trzeba sprawiać wrażenie "że się kupi", ja raczej takiego nie sprawiam :twisted: :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
No cóż i ja mam ten problem iż nie znam ceny. Wybrałem model wersje (1.6 FSI, Ambiente + dodatkowe wyposażenie) ale Bank z kredytem zawalił i na czas nie otrzymam już gotówki w związku z tym będę zmuszony już zakupić "nową" wersję. Podoba mi się jednak obawiam się iż cena będzie dość różna od wynegocjowanej no i silnik prawdopodobnie trzeba będzie zmienić na 1.4TSI ale to chyba raczej na plus.
Wybór wyposażenia tez trzeba będzie skorygować do ceny. Czy ktoś sie orientuje jak to jest jak auto będzie wyprodukowane w tym roku jest szansa na upust ze względu na"rocznik"?
Czekam z niecierpliwością na ceny jak ktoś już będzie je znał niech da znać.Marceli123
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kozi1987A czy przypadkiem nie bedzie tak ze w salonach pojawi sie w listopadzie i bedzie oferowana razem z OII sprzed FL w podobnej cenie ale bez upustow? Cos mi sie tak obilo o uszy ale wole spytac.
[ Dodano: Nie 12 Paź, 08 16:26 ]
kilka fotekZałączone pliki- car_photo_285999_25_779.jpg (92,1 KB, 2410 odsłon)
- car_photo_285996_25_189.jpg (124,0 KB, 2410 odsłon)
- car_photo_285993_25_536.jpg (101,0 KB, 2410 odsłon)
- car_photo_285990_25_319.jpg (89,3 KB, 2410 odsłon)
- car_photo_285969_25_178.jpg (100,6 KB, 2410 odsłon)
- car_photo_285966_25_189.jpg (86,8 KB, 2410 odsłon)
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Tył w porządku wygląda ale te światła z przodu ,w tej wersji nadwozia, i to pseudo drewno paskudnie mam nadzieje, że kombi będzie ładniejsza na żywo bo mimo całej piękności TSI takiego brzydulca to nie kupię.
Z chęcią zobaczyłbym fotki tej czarnej w kombi w tle, z profilu wyglada śliczniasto ale to najatrakcyjniesza część tył i bok. Dawać O2FL do salonów, nie trzymać ludzi w niepewności
A nie na drugiej focie widac i przód i w czarnym kombi wygląda w porządku a to już wystarczy aby mi się spodobać i sprawiać frajdę TSI.
A co śmieszne czarna kombi ma te fele, które chciałem sobie wziąć w opcji pallas 17' zanim pan w salonie nie poinformował mnie, że będzie FL Octavi. Jednym słowem moja Octavke pokazują w PAryżu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez giannito pseudo drewno paskudnie mam nadzieje
Ale do normalne tapicerki ni cholery.
Gdybym kupił coś takiego to od razu zdjąłbym te napisy na tylnej klapie :roll:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gianniZ chęcią zobaczyłbym fotki tej czarnej w kombi w tlesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Niee no przód ma masakryczny, stracił wogóle agresję, chociaż trzeba przyznać że w czarnym jeszcze wygląda najlepiej.
1.4 TSI a 1.6 FSI , ja bym sie cieszyl ze zmiany na 1.4, znajomy w tym tygodniu odbiera przed liftem 1.6 FSI, nic nie wiedział :?Octavia RS TDI in Race Blue 205KM/443Nm by Tune-up
H&R springs |OZ Crono HT wheels | EBC brakes on.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrzechosNiee no przód ma masakryczny, stracił wogóle agresję,
Muszę oblukać ją na żywo ale na razie nie podoba mi sięByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Ziomal : O2 ma taka klasyczna ale jednak dynamiczna sylwetkę V kształtna maska i lekko zarysowane ale jednak ostre rysy. FL nawet tego nie ma choc pismaki w testach pisza ze przod zyskal na agresywnosci ... ale pisza tez ze upodobnila sie do Superba a ja nadal nie widze z ktorej strony i uwazam ze powinni sie wybrac do dobrego okulisty i nie przepisywac artykulow jeden od drugiego
Komentarz
-
Komentarz